Ingredienser

10,000 kg Koldt vand

2,000 kg Fl?de Tusind Fryd

12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CREMET SEAFOODSUPPE

Opskriftnr: LOV95-0075

Emballage
Indasia plastb?gre rund m/l?g, suppe klar 380 s?t/kt (DK20290).

Fremstilling
Koldt vand og Cuisinor? Seafoodsuppe blandes, h?ldes i en gryde og bringes i kog. Herefter tils?ttes fl?de for en mere cremet konsistens. Lad suppen simre i ca. 5 min. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.

Tip
Suppen kan skummes op med en stavblender inden servering til en endnu mere luftig og cremet konsistens.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til ca. 26 salgsenheder.

Serveringsforslag
Kan serveres som skaldyrsuppe med rejer, krebse- eller hummerhaler. Vil ligeledes v?re velegnet som fiskesuppe med dampet laks eller torsk.

Ingredienser:
Vand, FL?DE, palmefedt, modificeret stivelse, FL?DEPULVER, salt, palmeolie, aroma, sukker, g?rekstrakt, LAKTOSE, fortykningsmiddel (E 412), emulgator (E 472e), M?LKEPROTEIN, stabilisator (E 450), surhedsregulerende middel (E 330), r?garoma.

Go to Top