Ingredienser

10,500 kg Grisek?d (16-18% fedt)

4,500 kg Isvand

1,100 kg Ringridderp?lseFB

16.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

RINGRIDERP?LSE

Opskriftnr: 27-0114

Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven. 1 pose (1100 g) Ringridderp?lse FB tils?ttes og isvandet tils?ttes og farsen ?ltes grundigt.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030). 

Varmebehandles f?r salg.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med hvide og brunede kartofler med r?dk?l og sauce.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 71%, vand, HVEDEMEL, salt, kartoffelstivelse, krydderier (l?g, peber, muskat), SKUMMETM?LKSPULVER, stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein. I naturtarm.

Go to Top