Ingredienser
1,000 kg Pasta, kogt
0,200 kg Tomater, solt?rrede
0,160 kg Emmentaler
0,140 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)
0,100 kg Cashewnødder
0,100 kg R?dl?g, i tern
0,020 kg Vegetabilsk olie
1.72 kg
Læg varer i kurv
PESTO MAR. PASTASALAT M/ OST CASHEWNÃDDER
Opskriftnr: 93-0046
Fremstilling
Dekora marilet Rød pesto blande med den vegetabilske olie og blandes derefter i den kolde pasta.
Soltørrede tomater og emmentaler i tern, samt de hakkede rødløg vendes i og salaten pyntes til sidst med cashewnødder.
Serveringsforslag
Kan serveres som frokostsalat eller som tilbehør til alle typer kød, fisk eller fjerkræ.
Ingredienser:
Kogt PASTA 59%, soltørret tomat 12%, EMMENTALER OST 9%, marinade 8%, (rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter), rødløg 6%, CASHEWNÃDDER 6%.