Ingredienser

1,000 kg Pasta, kogt

0,200 kg Tomater, solt?rrede

0,160 kg Emmentaler

0,140 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)

0,100 kg Cashewnødder

0,100 kg R?dl?g, i tern

0,020 kg Vegetabilsk olie

1.72 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PESTO MAR. PASTASALAT M/ OST CASHEWNØDDER

Opskriftnr: 93-0046

Fremstilling
Dekora marilet Rød pesto blande med den vegetabilske olie og blandes derefter i den kolde pasta.

Soltørrede tomater og emmentaler i tern, samt de hakkede rødløg vendes i og salaten pyntes til sidst med cashewnødder.

Serveringsforslag
Kan serveres som frokostsalat eller som tilbehør til alle typer kød, fisk eller fjerkræ.

Ingredienser:
Kogt PASTA 59%, soltørret tomat 12%, EMMENTALER OST 9%, marinade 8%, (rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter), rødløg 6%, CASHEWNØDDER 6%.

Go to Top