Ingredienser
0,375 kg Portobellosvampe
0,200 kg Fl?deost, naturel
0,040 kg ?bler i b?de
0,030 kg Dekora?Svampe Traneb
0,030 kg Dekora®Marilet California
0,010 kg Valn?dder, hakkede
0.685 kg
Læg varer i kurv
PORTOBELLO SVAMPE MED SVAMPE TRANEBÃRCREME
Opskriftnr: 94-0072
Fremstilling
Stokken på portobellosvampene fjernes.
Flødeost naturel blandes med Dekora Marilet California og Dekora Svampe Tranebær.
Herefter fyldes osteblandingen i svampene, som til sidst pyntes med tynde både af æbler og de hakkede valnødder.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 15 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som tilbehør til flæskesteg eller andebryster med brun sauce og kartofler.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Portobellosvampe 55%, FLÃDEOST 29%, æbler 6%, marinade 4% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, krydderier (løg, peber, muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), tørrede tranebær 2%, tørrede svampe (champignon, Carl Johan, kantarel), VALNÃDDER.