Ingredienser

0,375 kg Portobellosvampe

0,200 kg Fl?deost, naturel

0,040 kg ?bler i b?de

0,030 kg Dekora?Svampe Traneb

0,030 kg Dekora®Marilet California

0,010 kg Valn?dder, hakkede

0.685 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PORTOBELLO SVAMPE MED SVAMPE TRANEBÆRCREME

Opskriftnr: 94-0072

Fremstilling
Stokken på portobellosvampene fjernes.

Flødeost naturel blandes med Dekora Marilet California og Dekora Svampe Tranebær.

Herefter fyldes osteblandingen i svampene, som til sidst pyntes med tynde både af æbler og de hakkede valnødder.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 15 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbehør til flæskesteg eller andebryster med brun sauce og kartofler.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Portobellosvampe 55%, FLØDEOST 29%, æbler 6%, marinade 4% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, krydderier (løg, peber, muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), tørrede tranebær 2%, tørrede svampe (champignon, Carl Johan, kantarel), VALNØDDER.

Go to Top