Ingredienser
4,000 kg Grisefilet
0,750 kg Ost, revet
0,350 kg Artiskokhjerter, grillede, dr?nede
0,350 kg Semi dried cherrytomater
0,150 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft
5.6 kg
Læg varer i kurv
MIDDELHAV KRYDRET KOTELET MED ARTISKOKKER
Opskriftnr: 73-1034
Fremstilling
Der skæres koteletter med en lomme i hver.
Artiskokkerne skæres i mindre stykker og blandes med revet ost, semi dried tomater og halvdelen af Dekora Middelhavskrydderi Antisaft.
Derefter fyldes blandingen i lommen på koteletterne.
Til sidst drysses koteletterne med det resterende Dekora Middelhavskrydderi Antisaft.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15-20 min. eller til kødet er gennemstegt.
Er ligeledes velegnet til grill.
Serveringsforslag
Kan serveres med kold marineret kartoffelsalat.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Koteletter 71%, OST 13%, semi dried tomater 6%, grillede artiskokker 6%, krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), rapsolie.