Ingredienser

4,000 kg Grisefilet

0,750 kg Ost, revet

0,350 kg Artiskokhjerter, grillede, dr?nede

0,350 kg Semi dried cherrytomater

0,150 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

5.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MIDDELHAV KRYDRET KOTELET MED ARTISKOKKER

Opskriftnr: 73-1034

Fremstilling
Der skæres koteletter med en lomme i hver.

Artiskokkerne skæres i mindre stykker og blandes med revet ost, semi dried tomater og halvdelen af Dekora Middelhavskrydderi Antisaft.

Derefter fyldes blandingen i lommen på koteletterne.

Til sidst drysses koteletterne med det resterende Dekora Middelhavskrydderi Antisaft.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15-20 min. eller til kødet er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til grill.

Serveringsforslag
Kan serveres med kold marineret kartoffelsalat.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Koteletter 71%, OST 13%, semi dried tomater 6%, grillede artiskokker 6%, krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), rapsolie.

Go to Top