Ingredienser

8,000 kg Koldt vand

3,200 kg Kokosm?lk

1,400 kg Rejer

1,400 kg Torskefilet

1,000 kg Mulligatawny Suppe (Karry)

0,500 kg Fl?de 38%

15.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ASIATISK INSPIRERET KARRYSUPPE MED REJER OG FISK

Opskriftnr: 95-0025

Fremstilling
Koldt vand og Mulligatawny suppe bringes i kog.

Fl?de og kokosm?lk tils?ttes.

Varmes godt igennem.

Torskefileterne sk?res i mundrette stykker og tils?ttes sammen med rejerne.

L?g l?g p? gryden og tag den af varmen.

Lad suppen tr?kke i ca. 4-5 min. til fisken er fast og hvid.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med friskbagt br?d eller ris.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Vand, kokosm?lk, REJER 10 g, FISKEK?D 10 g, FL?DE, krydderier (l?g, porrer, paprika, gurkemeje, hvidl?g, chili, koriander), modificeret majsstivelse (E 1422), salt, M?LKEPULVER, g?rekstrakt, tomatpulver, palmefedt (delvis h?rdet), stabilisatorer (E 451, E 450), antioxidant (E 330), emulgator (E 471), krydderiekstrakt.

Go to Top