Ingredienser

3,000 kg Kartofler med skr?l, halve, forkogte

1,000 kg Cremefraiche 18%

0,500 kg Cremefraiche 38%

0,300 kg R?dl?g, i tern

0,200 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

0,100 kg Purl?g, frisk

5.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARTOFLER I KRYDDERCREME

Opskriftnr: 91-0179

Fremstilling
Cremefraichen blandes med Dekora Middelhavskrydderi Antisaft og rødløg.

Herefter iblandes de kogte halve kartofler.

Pyntes af med hakket purløg.

Serveringsforslag
Serveres kold som tilbehør til alle typer kød, fisk og fjerkræ.

Ingredienser:
Kogte kartofler 59%, CREMEFRAICHE 29%, rødløg 6%, purløg 2%, krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), rapsolie.

Go to Top