Ingredienser
3,800 kg Grisek?d (16-18% fedt)
3,700 kg Snitter u/sv
2,500 kg Isvand
0,180 kg Superbinder R
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,060 kg Krydderiblanding til Wiener/Frankfurter, r
10.44 kg
Læg varer i kurv
THE ORIGINAL FRANKFURTER
Opskriftnr: 27-0149
Fremstilling
Grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Snitterne hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.
Grisek?d kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, sammen med saltet.
Superbinder r?d og Krydderiblanding til Wiener/frankfurter, r?d tils?ttes, og isvand tils?ttes gradvist.
N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter.
Sluttemperatur 12-14?C.
Stopning
Stoppes i Grisetarme 28/30 (DK99030).
T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.
Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til en p?n gylden farve er opn?et.
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 46%, grisek?dssnitter 31%, vand, salt, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), dextrose, krydderier (chili, muskat, koriander, tomat), maltodextrin, smagsforst?rker (E 621), hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.