Ingredienser

3,800 kg Grisek?d (16-18% fedt)

3,700 kg Snitter u/sv

2,500 kg Isvand

0,180 kg Superbinder R

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,060 kg Krydderiblanding til Wiener/Frankfurter, r

10.44 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

THE ORIGINAL FRANKFURTER

Opskriftnr: 27-0149

Fremstilling
Grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Snitterne hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Grisek?d kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, sammen med saltet.

Superbinder r?d og Krydderiblanding til Wiener/frankfurter, r?d tils?ttes, og isvand tils?ttes gradvist.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Stoppes i Grisetarme 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til en p?n gylden farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 46%, grisek?dssnitter 31%, vand, salt, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), dextrose, krydderier (chili, muskat, koriander, tomat), maltodextrin, smagsforst?rker (E 621), hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top