Ingredienser

1,000 kg Kartofler med skr?l, halve, forkogte

0,250 kg Cherrytomater

0,180 kg R?dl?g i b?de

0,160 kg Rygeost

0,100 kg Dekora Marilet Nordisk

1.69 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NORDISKE KARTOFFELPAKKER MED RYGEOST

Opskriftnr: 91-0235

Fremstilling
De halve kartofler marineres med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.

Cherrytomater og r?dl?g i b?de vendes i og blandingen kommes i ovnfast emballage.

Rygeosten piskes bl?d, kommes i spr?jtepose og spr?jtes p? i sm? toppe, gerne med en takket tyle.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 30 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk eller fjerkr?.

Ingredienser:
Kartofler 59%, cherrytomater, r?dl?g, RYGEOST 10%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, tomat, guler?dder, peberfrugt, citronolie (solsikkeolie)).

Go to Top