Ingredienser

1,000 kg R?dk?l, fintsnittet

0,400 kg ?bler i b?de

0,400 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,200 kg Dekora®Marilet California

2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ORANGE/PEBER MAR. RØDKÅL MED ÆBLER OG BACON

Opskriftnr: 94-0073

Fremstilling
Den fintsnittede rødkål blandes med den af vejede mængde Dekora Marilet California og æbler i tynde både.

Blandingen fyldes i en ovnfast emballage og bacon i tern fordeles over retten.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 10-15 min. eller til det ønskede bid er opnået.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbehør til frikadeller og ovnbagte kartofler.

Ingredienser:
Rødkål 50%, æbler 20%, bacon 20%, marinade 10% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, krydderier (løg, peber, muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter).

Go to Top