Ingredienser
4,000 kg Skinkemignon
0,400 kg Dekora Marilet Athen
0,200 kg Oliven, sorte, u/sten
0,200 kg Tomater, solt?rrede
0,100 kg Hvidl?gsflager 10 mm.
4.9 kg
Læg varer i kurv
MARINERET SKINKEMIGNON M/HVIDL?G OG TOMAT
Opskriftnr: 73-0233
Fremstilling
Der sk?res en lomme i skinkemignonerne, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Athen.
De solt?rrede tomater sk?res i tynde strimler, hvorefter de blandes med sorte oliven i skiver og hvidl?gsflager.
Fyldes derefter i skinkemignonerne.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 35-40 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med krydrede kartofler, tomatsalat samt sauce lavet af stegeskyen.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkemignon 82%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (toast l?g, dild, persille, hvidl?g, merian), salt, krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein), oliven, solt?rrede tomater 4%, hvidl?g 2%.