Ingredienser

4,000 kg Skinkemignon

0,400 kg Dekora Marilet Athen

0,200 kg Oliven, sorte, u/sten

0,200 kg Tomater, solt?rrede

0,100 kg Hvidl?gsflager 10 mm.

4.9 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MARINERET SKINKEMIGNON M/HVIDL?G OG TOMAT

Opskriftnr: 73-0233

Fremstilling
Der sk?res en lomme i skinkemignonerne, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Athen.

De solt?rrede tomater sk?res i tynde strimler, hvorefter de blandes med sorte oliven i skiver og hvidl?gsflager.

Fyldes derefter i skinkemignonerne.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 35-40 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med krydrede kartofler, tomatsalat samt sauce lavet af stegeskyen.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkemignon 82%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (toast l?g, dild, persille, hvidl?g, merian), salt, krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein), oliven, solt?rrede tomater 4%, hvidl?g 2%.

Go to Top