Ingredienser

4,000 kg Grisefilet

0,500 kg Ananas i ringe

0,400 kg Ost, revet

0,200 kg Dekora Marilet Madras

5.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOTELET MED FYLD AF ANANAS OG KARRYCREME

Opskriftnr: 73-0950

Fremstilling
Grisefileten sk?res i koteletter med en lomme i hver.

Revet ost og den afvejede m?ngde Dekora Marilet Madras r?res sammen.

Der l?gges en halv skive ananas i lommen, hvorp? blandingen af revet ost og Dekora Marilet Madras l?gges.

Kan evt. lukkes med en k?dn?l.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?c i ca. 10-15 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med nye kartofler, mango chutney og stegte bananer.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Koteletter 79%, ananas 9%, OST 8%, marinade (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, l?g, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, M?LKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)).

Go to Top