Ingredienser
4,000 kg Grisefilet
0,500 kg Ananas i ringe
0,400 kg Ost, revet
0,200 kg Dekora Marilet Madras
5.1 kg
Læg varer i kurv
KOTELET MED FYLD AF ANANAS OG KARRYCREME
Opskriftnr: 73-0950
Fremstilling
Grisefileten sk?res i koteletter med en lomme i hver.
Revet ost og den afvejede m?ngde Dekora Marilet Madras r?res sammen.
Der l?gges en halv skive ananas i lommen, hvorp? blandingen af revet ost og Dekora Marilet Madras l?gges.
Kan evt. lukkes med en k?dn?l.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?c i ca. 10-15 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med nye kartofler, mango chutney og stegte bananer.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Koteletter 79%, ananas 9%, OST 8%, marinade (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, l?g, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, M?LKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)).