Ingredienser
11,000 kg Grisek?d, hakket (8-10% fedt)
4,000 kg Isvand
1,000 kg Krydderiblanding Julemedister FB
16 kg
Læg varer i kurv
JULEMEDISTER
Opskriftnr: 26-0065
Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
3,5 kg k?d fyldes i lynhakkeren, tils?t 2,0 kg isvand og 1 ps. Krydderiblanding Julemedister.
Farsen lynes grundigt.
De resterende 2,0 kg isvand samt det resterende k?d tils?ttes, og det hele ?ltes godt.
Stopning
Farsen stoppes i grisetarme.
Tilberedning
P?lsen koges i ca. 15 min. ved 80?C eller steges i fedtstof p? en varm pande til en kernetemperatur p? 75?C.
Serveringsforslag
Serveres f.eks. med Provence kartofler og gr?n salat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 69%, vand, HVEDEMEL, salt, krydderier (l?g, koriander, ingef?r, peber, chili), M?LKEPROTEIN, kartoffelstivelse, dextrose, antioxidant (E 331).