Ingredienser

11,000 kg Grisek?d, hakket (8-10% fedt)

4,000 kg Isvand

1,000 kg Krydderiblanding Julemedister FB

16 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

JULEMEDISTER

Opskriftnr: 26-0065

Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

3,5 kg k?d fyldes i lynhakkeren, tils?t 2,0 kg isvand og 1 ps. Krydderiblanding Julemedister.

Farsen lynes grundigt.

De resterende 2,0 kg isvand samt det resterende k?d tils?ttes, og det hele ?ltes godt.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme.

Tilberedning
P?lsen koges i ca. 15 min. ved 80?C eller steges i fedtstof p? en varm pande til en kernetemperatur p? 75?C.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med Provence kartofler og gr?n salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 69%, vand, HVEDEMEL, salt, krydderier (l?g, koriander, ingef?r, peber, chili), M?LKEPROTEIN, kartoffelstivelse, dextrose, antioxidant (E 331).

Go to Top