Ingredienser

5,000 kg Griselever, afpudset

5,000 kg Sp?k, kogt

4,000 kg Varm suppe (afkog fra sp?k)

1,850 kg Champignon/Fransk Leverpostej blanding FB

0,400 kg Champignon i skiver, frosne

16.25 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHAMPIGNON/FRANSK LEVERPOSTEJ

Opskriftnr: 33-0128

Fremstilling
Sp?kket sk?res i stykker, og koges ved 80?C til det er m?rt ca. 35 min.

Leveren rensk?res og udvandes i koldt vand, hvorefter det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Den varme sp?k kommes i lynhakkeren sammen med Champignon/Fransk Leverpostej blanding FB.

Der lynes nogle omgange hvorefter den varme suppe tils?ttes gradvist.

Der k?res til en god emulsion er opn?et.

Til sidst tils?ttes griseleveren samt champignon og der lynes til den ?nskede grovhed er opn?et.

Massen h?ldes i forme.

Bages f?r salg.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 170-190?C til en kernetemperatur p? 75?C (ca. 50-60 min.).

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Anvendes som p?l?g.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griselever 34%, grisesp?k, suppe (afkog fra fedtet), SKUMMETM?LKSPULVER, HVEDEMEL, champingon 3%, krydderier (l?g, toast l?g, peber), salt.

Go to Top