Ingredienser

2,000 kg Laksefilet i stykker

0,180 kg Parmesanost i flager

0,060 kg Semi dried cherrytomater

0,040 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

2.28 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MIDDELHAVSKRYDRET LAKS MED TOMAT OG PARMESAN

Opskriftnr: 89-0181

Fremstilling
Laksefileten skæres i passende portioner, hvorefter der laves et snit ned i hvert stykke modsat skindsiden.

Herefter vendes den modsatte side af skindet i den afvejede mængde Dekora Middelhavskrydderi.

De Semi dried cherrytomater skæres i mindre stykker, hvorefter de placeres i lommen sammen med flager af parmesanost.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15-20 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med frisk pasta og gorgonzolasauce.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
LAKS 88%, PARMESANOST 8%, semidried cherrytomater 3%, krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coated salt, rapsolie.

Go to Top