Ingredienser
2,000 kg Laksefilet i stykker
0,180 kg Parmesanost i flager
0,060 kg Semi dried cherrytomater
0,040 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft
2.28 kg
Læg varer i kurv
MIDDELHAVSKRYDRET LAKS MED TOMAT OG PARMESAN
Opskriftnr: 89-0181
Fremstilling
Laksefileten skæres i passende portioner, hvorefter der laves et snit ned i hvert stykke modsat skindsiden.
Herefter vendes den modsatte side af skindet i den afvejede mængde Dekora Middelhavskrydderi.
De Semi dried cherrytomater skæres i mindre stykker, hvorefter de placeres i lommen sammen med flager af parmesanost.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15-20 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med frisk pasta og gorgonzolasauce.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
LAKS 88%, PARMESANOST 8%, semidried cherrytomater 3%, krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coated salt, rapsolie.