Ingredienser

7,100 kg Grisekød (16-18% fedt)

2,000 kg Isvand

0,900 g Hot Herre Griller (M59471)

10 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

Hot Herre Griller (kogt)

Opskriftnr: 27-0478

Fremstilling
Grisekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven. Hot Herre Griller og isvand tilsættes og farsen æltes grundigt.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% på det færdige produkt.
Grisekød 78%, vand, kartoffelstivelse, salt, krydderier (chili, peber), fiber, svampe (champignon, karl johan), eddikepulver, hvidløg, urter (persille, timian), løg, naturlig aroma (rødbede, paprika). I naturtarm.

Go to Top