
Ingredienser
7,100 kg Grisekød (16-18% fedt)
2,000 kg Isvand
0,900 g Hot Herre Griller (M59471)
10 kg
Læg varer i kurv
Hot Herre Griller (kogt)
Opskriftnr: 27-0478
Fremstilling
Grisekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven. Hot Herre Griller og isvand tilsættes og farsen æltes grundigt.
Stopning
Farsen stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).
Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% på det færdige produkt.
Grisekød 78%, vand, kartoffelstivelse, salt, krydderier (chili, peber), fiber, svampe (champignon, karl johan), eddikepulver, hvidløg, urter (persille, timian), løg, naturlig aroma (rødbede, paprika). I naturtarm.