Ingredienser

0,350 kg Kartofler, kolde, forkogte - fra butik (COOP)

0,300 kg Skinkeinderlår

0,300 kg Valgfrit snitgrønt fra COOP

0,100 kg Middelhavssauce (G87350)

0,010 kg Cuisinor Hønsebouillon, klar pasta (M0117510)

1.06 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ONE POT KARTOFFEL SKINKE I MIDDELHAVSSAUCE

Opskriftnr: 020-731228

Fremstilling
Skinkeinderlåret skæres i strimler (1,5 x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.

Kartofler, posen med Middelhavssauce, hønsebouillon og grøntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (3-rums Bakke ?grillbakke? - Coop).
Der kan påsættes etiket med vejledning (E97084).

Vejledning til tilberedning hos forbruger
Svits kødet i en gryde.
Tilsæt grøntsagerne og svits et par minutter.
Tilsæt posens indhold og 1/4 l fløde eller lignende.
Kom kartofler og bouillon i gryden.
Lad retten simre i ca. 15 min.

Ingredienser:
Kartofler 33%, skinkekød 28%, grøntsager (XXX) 28%, middelhavssauce ( vand, vegetabilsk olie (raps), salt, tomatpure, surhedsregulerende middel (E 325), peberfrugt, modificeret majsstivelse (E 1422), urter (basilikum, persille), løg, hvidløg, tang (kelp), stabilisator (E 412), peber, krydderiekstrakt (paprika), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bouillon (gærekstrakt, vegetabilsk olie og fedt (hærdet solsikkeolie, kokos, solsikke, raps), sukker, aroma (indeholder bla. ÆG), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, stivelse, hønsefedt, hønsekødpulver, gurkemeje, antioxidant (rosmarinekstrakt)).

Go to Top