Ingredienser

3,000 kg Varm suppe

2,800 kg Svinehjerter

2,800 kg Svinekød (8-10% fedt)

2,800 kg Svinelever, afpudset

1,600 kg Svinefedt m/grever, frisk smeltet

0,800 kg Julefinkeblanding u/ Mel & Mælk

0,150 kg Eddike

13.95 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

JULEFINKER

Opskriftnr: 33-0151

Fremstilling
Svinekød, svinelever og svinehjerter koges mør til en kernetemperatur på 75°C, og hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Julefinkeblanding FB iblandes.

Under omrøringen tilsættes det frisk smeltede svinefedt sammen med suppen og eddiken.

Kan evt. farvetones med madkulør - hvilket så skal deklareres.

Den færdige masse hældes på passende forme.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Kan evt. pyntes med æbler.

Tilberedning
Varmes i en gryde til en kernetemperatur på 75°C.

Serveringsforslag
Serveres sammen med rugbrød og syltede rødbeder.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 8% af det færdige produkt.
Svinekød 22%, svinelever 22%, svinehjerter 22%, suppe (afkog fra kød og fedt) svinefedt, kartoffelstivelse, salt, kartoffelpulver, krydderier (koriander, peber, chili), dextrose, løg, hydrologisk vegetabilsk protein, tørrede æbler, tangpulver, konserverings middel (E 262), antioxidant (E 330).