Ingredienser

3,000 kg Varm suppe

2,800 kg Svinehjerter

2,800 kg Svinekød (8-10% fedt)

2,800 kg Svinelever, afpudset

1,600 kg Svinefedt m/grever, frisk smeltet

0,800 kg Julefinkeblanding u/ Mel & Mælk

0,150 kg Eddike

13.95 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

JULEFINKER

Opskriftnr: 33-0151

Fremstilling
Svinekød, svinelever og svinehjerter koges mør til en kernetemperatur på 75°C, og hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Julefinkeblanding FB iblandes.

Under omrøringen tilsættes det frisk smeltede svinefedt sammen med suppen og eddiken.

Kan evt. farvetones med madkulør - hvilket så skal deklareres.

Den færdige masse hældes på passende forme.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Kan evt. pyntes med æbler.

Tilberedning
Varmes i en gryde til en kernetemperatur på 75°C.

Serveringsforslag
Serveres sammen med rugbrød og syltede rødbeder.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 8% af det færdige produkt.
Svinekød 22%, svinelever 22%, svinehjerter 22%, suppe (afkog fra kød og fedt) svinefedt, kartoffelstivelse, salt, kartoffelpulver, krydderier (koriander, peber, chili), dextrose, løg, hydrologisk vegetabilsk protein, tørrede æbler, tangpulver, konserverings middel (E 262), antioxidant (E 330).

Go to Top