
Ingredienser
4,500 kg Grisekød (8-14% fedt)
3,000 kg Griselever, afpudset
1,500 kg Spæk u/svær
1,000 kg Varm suppe
0,400 kg Ardenner Paté FB
0,190 kg Peber, Grøn, Hel
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
10.79 kg
Læg varer i kurv
PEBERPATE
Opskriftnr: 33-0149
Fremstilling
Grisekød og spæk koges mørt.
Leveren vandes ud, og hakkes på 5 mm skiven.
Det kogte kød/snitter hakkes på 5 mm. skiven.
Krydderiblandingen, alt saltet samt den varme suppe iblandes.
Til sidst det hakkede lever og Peberkorn, grøn.
Patemassen fyldes i Flexi-box "Laval" (DK98202) og bages i vandbad ved 100°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Efter afkøling pyntes pateen med passende garniture og sky.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 8%.
Grisekød 57%, griselever 30%, salt, suppe (afkog fra kød og fedt), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (peberkorn 2%, løg, muskat, merian), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, ærtefibre, konserveringsmiddel (E 250).