Ingredienser

4,000 kg Svinekød (8-14% fedt)

3,500 kg Snitter u/svær

2,500 kg Isvand

0,850 kg Krydderiblanding FB "Hot`n`Sweet Chili Griller" (G23900)

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

10.95 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HOT`N`SWEET CHILI GRILLER - KOGT

Opskriftnr: 26-0148

Fremstilling
Svinekød og bovsnitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i kølerum.

Svinekødet kommes op i lynhakkeren og der lynes tørt nogle omgange hvorefter saltet, Krydderiblanding FB "Hot`n`Sweet Chili Griller" og 3/4 af isvandet tilsættes.

Når dette er lynet fint ud tilsættes de hakkede snitter og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion og den ønskede grovhed er opnået.

Sluttemperatur ca. 12-14°C.

Stopning
Stoppes i svinetarme 28/30 (DK99030) eller anden ønsket tarm.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tilberedning
Steges på en varm pande med fedtstof.
Er ligeledes velegnet til grill.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Svinekød 49%, svinekødssnitter 25%, vand, kartoffelstivelse, kartoffelpulver, krydderier (chili, paprika, røget koriander, fennikel, peber, anis, løvstikke), salt, stabilisator (E 451), sukker, løg, tangpulver, hvidløg, antioxidant (E 301). I naturtarm.