Ingredienser

9,000 kg Svinekød (18-20% fedt)

1,000 kg Isvand

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

0,100 kg Kuttermit KC 10

0,080 kg Kogt Krakauer

0,040 kg Ramsløg, Skåret

10.57 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

RÅ GRILLPØLSE MED RAMSLØG OPTIMAL

Opskriftnr: 26-0142

Fremstilling
Svinekødet hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Kødet blandes efterfølgende grundigt med de øvrige ingredienser.

Stopning
Farsen stoppe i Svinetarm 28/30 (DK99030).

Tilberedning
Steges på en varm pande i ca. 15-18 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til grill.

Ingredienser:
Svinekød 85%, vand, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt, antioxidanter (E 331, E 330), kartoffelstivelse, dextrose, smagsforstærker (E 621), krydderier (koriander, peber, chili, kommen, muskat, hvidløg), ramsløg, naturtarm.