
Ingredienser
9,000 kg Svinekød (18-20% fedt)
1,000 kg Isvand
0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)
0,100 kg Kuttermit KC 10
0,080 kg Kogt Krakauer
0,040 kg Ramsløg, Skåret
10.57 kg
Læg varer i kurv
RÅ GRILLPØLSE MED RAMSLØG OPTIMAL
Opskriftnr: 26-0142
Fremstilling
Svinekødet hakkes igennem 5 mm hulskiven.
Kødet blandes efterfølgende grundigt med de øvrige ingredienser.
Stopning
Farsen stoppe i Svinetarm 28/30 (DK99030).
Tilberedning
Steges på en varm pande i ca. 15-18 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til grill.
Ingredienser:
Svinekød 85%, vand, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt, antioxidanter (E 331, E 330), kartoffelstivelse, dextrose, smagsforstærker (E 621), krydderier (koriander, peber, chili, kommen, muskat, hvidløg), ramsløg, naturtarm.