
Ingredienser
6,500 kg Grisekød (16-18% fedt)
4,500 kg Isvand
4,000 kg Oksekød (16-18% fedt)
1,000 kg Mexico Griller FB
0,140 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
16.14 kg
Læg varer i kurv
MEXICO GRILLER
Opskriftnr: 27-0116
Fremstilling
Okse- og grisekødet blandes og hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Det hakkede kød blandes godt med kogesalt og Mexico Griller FB.Isvandet tilsættes lidt efter lidt.
Det hele blandes godt.
Stopning
Farsen stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).
Varmebehandles før salg.
Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Grisekød 44%, oksekød 27%, vand salt, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, krydderier (persille, paprika, løg, spidskommen, peber), dextrose, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), ærtefibre, ærteprotein, SOJAPROTEIN, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt.