
Ingredienser
0,600 kg Ris, kogte, kolde
0,450 kg Kyllingebryster, stegt
0,150 kg Dekora®Sambalsauce Chili Soja Light
0,100 kg Porrer, i ringe
0,050 kg Løg, i tern
0,050 kg Paprika i strimler, syltede
0,030 kg Dekora®Porrer Hvidløg
0,010 kg Dekora®Grillkrydderi Antisaft
1.44 kg
Læg varer i kurv
KYLLINGEFILET PÅ BUND AF SAMBAL MAR. RIS MED PORRER
Opskriftnr: 85-0175
Fremstilling
De kogte ris (gerne vild risblanding) blandes med den afvejede mængde Dekora Sambalsauce Chili Soja Light, Dekora Porrer Hvidløg, løg i tern og 2/3 af porrer i ringe.
Herefter lægges blandingen i bunden af en ovnfast emballage, hvorpå de stegte kyllingebryst lægges.
Kyllingebrysterne drysses let med Dekora Grillkrydderi Antisaft.
Hvorefter der på hvert byllingebryst lægges en blanding af syltede paprika i strimler og de resterende porrer i ringe.
Tilberedning
Kunden tilsætter 1/4 l fløde til retten før tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20 min. eller til kødet er gennemvarmt.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med frisk bagt baguette.
Ingredienser:
Kogte ris 42%, stegt kyllingebryst 31%, marinade 10% (vand, sukker, krydderier (chili, løg, hvidløg, karotter), SOJASAUCE (vand, SOJA, HVEDE, salt), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), eddike, gelatine (svine), fortykningsmiddel (E 412), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), porrer 7%, løg 3%, syltet paprika 3%, tørrede porrer, tørrede hvidløg, salt, krydderier (paprika, koriander, peber, løg, muskat, hvidløg), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt.