Ingredienser

9,000 kg Skinkekød, skært

1,000 kg Oksekød (16-18% fedt)

0,300 kg RFB Pebersalami FB

0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

0,006 kg Rowu® Ferm Westfalenlob® Starterkultur (I19900)

10.606 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BØRNE SNACKSALAMI

Opskriftnr: 13-0180

Fremstilling
Skinke- og oksekødet skæres i mindre stykker og skalfryses.

Det skalfrosne kød blandes med RFB Pebersalami og Rowu Ferm Westfalenlob og hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Kommes i røremaskinen hvor den mixes og saltet tilsættes gradvist.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

Modning
Modnes 24 timer i kølerum eller forkølerum.

Rygning
Ryges natten over ved max. 20°C eller til den ønskede farve er opnået.

Serveringsforslag
Pølsen nydes kold som snack.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 17,5% af det færdige produkt.
Til 100g færdigvare er anvendt:
Svinekød 103 g, oksekød 11 g, salt, dextrose, surhedsregulerende middel (E 575), krydderier (peber, chili, ingefær, koriander), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 300, E 330), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250).