
Ingredienser
4,000 kg Brystflæsk u/svær og ben
4,000 kg Svinekød (18-20% fedt)
2,000 kg Isvand
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)
0,100 kg Kogt Krakauer
0,100 kg Nitritsalt (DK40011)
0,070 kg Profihvid FC 7
0,050 kg Ramsløg, Skåret
10.42 kg
Læg varer i kurv
GROV GRILLPØLSE MED RAMSLØG
Opskriftnr: 27-0350
Fremstilling
Svinekød (18-20% fedt) hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Brystflæsk hakkes igennem 13 mm hulskiven.
Svinekød (18-20% fedt) lynes tørt nogle omgange, hvorefter Profihvid FC 7, alt saltet, samt 3/4 af isvandet tilsættes.
Når dette er lynet til en bindefars tilsættes det hakkede brystflæsk, Kogt Krakauer, Ramsløg samt det resterende isvand.
Der mixes til en god emulsion er opnået.
Sluttemperatur 12-14°C.
Stopning
Farsen stoppes i lammetarme kal. 22/24 (DK99033).
Tørring
Ved 50°C i ca. 20 min.
Rygning
Ved 70°C ca. 30 min. eller til den ønskede farve er opnået.
Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Svinekød 84%, vand, salt, krydderier (koriander, peber, chili, kommen, muskat, hvidløg), ramsløg, dextrose, stabilisator (E 451), antioxidant (E 330), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.