Ingredienser

4,000 kg Brystflæsk u/svær og ben

4,000 kg Svinekød (18-20% fedt)

2,000 kg Isvand

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

0,100 kg Kogt Krakauer

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

0,070 kg Profihvid FC 7

0,050 kg Ramsløg, Skåret

10.42 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV GRILLPØLSE MED RAMSLØG

Opskriftnr: 27-0350

Fremstilling
Svinekød (18-20% fedt) hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Brystflæsk hakkes igennem 13 mm hulskiven.

Svinekød (18-20% fedt) lynes tørt nogle omgange, hvorefter Profihvid FC 7, alt saltet, samt 3/4 af isvandet tilsættes.

Når dette er lynet til en bindefars tilsættes det hakkede brystflæsk, Kogt Krakauer, Ramsløg samt det resterende isvand.

Der mixes til en god emulsion er opnået.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

Tørring
Ved 50°C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70°C ca. 30 min. eller til den ønskede farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Svinekød 84%, vand, salt, krydderier (koriander, peber, chili, kommen, muskat, hvidløg), ramsløg, dextrose, stabilisator (E 451), antioxidant (E 330), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.