Ingredienser

7,000 kg Varm suppe

6,000 kg Svinelever, afpudset

2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB

2,000 kg Spæk, kogt

2,000 kg Svinekød (10-12% fedt)

19 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LEVERPOSTEJ FEDTREDUCERET

Opskriftnr: 33-0053

Fremstilling
Spækket og svinekødet skæres i små stykker, og koges ved 80°C til det er mørt, ca. 50-60 min.

Leveren renskæres, og udvandes i koldt vand.

Leveren og det varme kogte kød og varme kogte spæk hakkes igennem 3 mm hulskiven og blandes med Luksus Leverpostejblanding FB.

Den varme suppe tilsættes af 2-3 gange under kraftig omrøring.

Hældes i forme.

Skal varmebehandles før salg.

Bagning
Bages i vandbad ved ca. 170-190°C til en kernetemperatur på 75°C (50-60 min.).

Serveringsforslag
Kan anvendes til pålæg, såvel kold som varm.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% på det færdige produkt.
Svinelever 35%, suppe (afkog fra kød og fedt), svinekød 15%, spæk, HVEDEMEL, SKUMMETMÆLKSPULVER, salt, krydderier (løg, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein.

Næringsberegning pr. 100 g
Energi: 723 kJ/ 172 kcal
Protein: 12 g
Kulhydrat: 6 g
Fedt: 11 g