
Ingredienser
4,000 kg Svinekød (16-18% fedt)
2,000 kg Isvand
2,000 kg Oksekød (8-10% fedt)
2,000 kg Svinekød (8-10% fedt)
0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)
0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)
0,060 kg Thüringer Stege- & Grillpølse
0,030 kg Karry, Madras (Curry Madras)
10.36 kg
Læg varer i kurv
KARRYPØLSE
Opskriftnr: 27-0186
Fremstilling
Okse- og det magre svinekød hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Kødet kommes op i lynhakkeren og lynes sammen med Lynprofi FC 7, salt og koldt isvand til en fin masse.
Krydderierne tilsættes.
Det fede svinekød hakkes igennem 13 mm hulskiven, hvorefter det kommes op i lynhakkeren og lynes indtil 3-5 mm.
Sluttemperatur 12-14°C.
Stopning
Farsen stoppes i lamme- eller svinetarme af passende kaliber.
Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Tilberedning
Steges på en varm pande med fedtstof i ca. 10-12 min.
Er ligeledes velegnet til grill.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Svinekød 63%, oksekød 21%, vand, salt, krydderier (karry, peber, koriander, merian, chili), dextrose, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330), hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter.