
Ingredienser
5,000 kg Griselever, afpudset
5,000 kg Spæk, kogt
4,000 kg Varm suppe
1,850 kg Champignon/Fransk Leverpostej blanding FB
0,400 kg Champignon, konserverede
16.25 kg
Læg varer i kurv
CHAMPIGNON LEVERPOSTEJ
Opskriftnr: 33-0054
Fremstilling
Spækket koges ved 80°C til det er mørt, ca. 35 min.Leveren renskæres, og udvandes i koldt vand.
Leveren og det kogte spæk wulffes gennem 3 mm hulskiven og blandes med hjælpestofblandingen.
Suppen tilsættes af 2-3 gange under kraftig omrøring.
Champignon iblandes forsigtigt.
Hældes i forme.
Bagning
Bages i vandbad ved ca. 170-190°C til en kernetemperatur på 75°C (50-60 min.).
Serveringsforslag
Kan anvendes til pålæg, såvel kold som varm.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Griselever 34%, spæk, suppe (afkog fra fedtet), SKUMMETMÆLKSPULVER, HVEDEMEL, champignon 2,7%, krydderier (løg, toast løg, peber), salt.