Ingredienser

5,000 kg Spæk, kogt

5,000 kg Svinelever, afpudset

4,000 kg Varm suppe

1,850 kg Champignon/Fransk Leverpostej blanding FB

0,400 kg Champignon, konserverede

16.25 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHAMPIGNON LEVERPOSTEJ

Opskriftnr: 33-0054

Fremstilling
Spækket koges ved 80°C til det er mørt, ca. 35 min.Leveren renskæres, og udvandes i koldt vand.

Leveren og det kogte spæk wulffes gennem 3 mm hulskiven og blandes med hjælpestofblandingen.

Suppen tilsættes af 2-3 gange under kraftig omrøring.

Champignon iblandes forsigtigt.

Hældes i forme.

Bagning
Bages i vandbad ved ca. 170-190°C til en kernetemperatur på 75°C (50-60 min.).

Serveringsforslag
Kan anvendes til pålæg, såvel kold som varm.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 34%, spæk, suppe (afkog fra fedtet), SKUMMETMÆLKSPULVER, HVEDEMEL, champignon 2,7%, krydderier (løg, toast løg, peber), salt.