
Ingredienser
4,000 kg Grisekød (16-18% fedt)
2,000 kg Grisekød (8-10% fedt)
2,000 kg Isvand
2,000 kg Oksekød (8-10% fedt)
0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,180 kg Superbinder Rød
0,060 kg Thüringer Stege- & Grillpølse
0,030 kg Karry, Madras (Curry Madras)
10.47 kg
Læg varer i kurv
KARRYPØLSE
Opskriftnr: 27-0063
Fremstilling
Okse- og det magre grisekød (8-10% fedt) hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Kødet kommes op i lynhakkeren og lynes sammen med Superbinder rød, salt og isvand til en fin masse.
Krydderierne tilsættes.
Det fede grisekød hakkes igennem 12 mm hulskiven, hvorefter det kommes op i lynhakkeren og lynes indtil 3-5 mm.
Sluttemperatur 12-14°C.
Stopning
Farsen stoppes i lamme- eller grisetarme i ønsket kaliber.
Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Grisekød 62%, oksekød 21%, vand, salt, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), krydderier (karry, peber, koriander, merian, chili, tomat), stabilisator (E 451), dextrose, maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein. I naturtarm.