Ingredienser

5,000 kg Svinekød, hakket (8-12 % fedt)

1,500 kg Koldt vand

1,000 kg Fløde 38%

0,880 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,680 kg Coop Champignon i skiver, syltede (fra butik)

0,280 kg Serranoskinke, Don Enrique 140 g

0,200 kg Hasselnøddeflager

9.54 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FORLOREN AGERHØNE MED NØDDER OG SERRANO

Opskriftnr: 020-870097

Fremstilling
Det hakkede svinekød blandes grundigt med Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode, koldt vand, fløde, champignon og hasselnøddeflager.

Formes og kommes i ovnfast emballage, pyntes af med serranoskinke.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C til en kernetemperatur på 75°C.

 Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med hasselbagt kartofler og skysauce.

Antal salgsenheder
11 portioner af ca. 800 g.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekød 52%, vand, FLØDE 10%, champignon 7%, HASSELNØDDER 2%, HVEDEMEL, krydderier (løg, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETMÆLKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike.

Dessinnr.
I07310: Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode 0,879 kg/ps Dessinnr.: 113973

Go to Top