
Ingredienser
5,000 kg Grisekød, hakket (8-12 % fedt)
1,500 kg Koldt vand
1,000 kg Fløde 38%
0,880 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode
0,680 kg Coop Champignon i skiver, syltede (fra butik)
0,280 kg Serranoskinke, Don Enrique 140 g
0,200 kg Hasselnøddeflager
9.54 kg
Læg varer i kurv
FORLOREN AGERHØNE MED NØDDER OG SERRANO
Opskriftnr: 020-870097
Fremstilling
Det hakkede grisekød blandes grundigt med Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode, koldt vand, fløde, champignon og hasselnøddeflager.
Formes og kommes i ovnfast emballage, pyntes af med serranoskinke.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med hasselbagt kartofler og skysauce.
Antal salgsenheder
11 portioner af ca. 800 g.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 52%, vand, FLØDE 10%, champignon 7%, HASSELNØDDER 2%, HVEDEMEL, krydderier (løg, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETMÆLKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike.
Dessinnr.
I07310: Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode 0,879 kg/ps Dessinnr.: 113973