
Ingredienser
7,000 kg Varm suppe (afkog fra spæk)
4,750 kg Griselever, afpudset
4,250 kg Spæk u/svær
2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB
1,000 kg Kalvelever, afpudset
19 kg
Læg varer i kurv
LEVERPOSTEJ
Opskriftnr: 33-0137
Fremstilling
Spækket skæres i mindre stykker, og koges ved 80°C til det er mørt, ca. 35 min.
Grise- og kalveleveren renskæres, og udvandes i koldt vand.
Alt leveren og det kogte spæk wulffes gennem 3 mm hulskiven og blandes med hjælpestofblandingen.
Suppen tilsættes af 2-3 gange under kraftig omrøring.
Hældes i forme.
Skal varmebehandles før salg.
Tilberedning
Bages i vandbad ved ca. 170-190°C til en kernetemperatur på 75°C. (50-60 min.).
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% på det færdige produkt.
Suppe (afkog fra fedtet), griselever 28%, grisespæk, kalvelever%, HVEDEMEL, SKUMMETMÆLKSPULVER, salt, krydderier (løg, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein).