Ingredienser

7,000 kg Varm suppe (afkog fra spæk)

4,750 kg Svinelever, afpudset

4,250 kg Spæk u/svær

2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB

1,000 kg Kalvelever, afpudset

19 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LEVERPOSTEJ

Opskriftnr: 33-0137

Fremstilling
Spækket skæres i mindre stykker, og koges ved 80°C til det er mørt, ca. 35 min.

Svine- og kalveleveren renskæres, og udvandes i koldt vand.

Alt leveren og det kogte spæk wulffes gennem 3 mm hulskiven og blandes med hjælpestofblandingen.

Suppen tilsættes af 2-3 gange under kraftig omrøring.

Hældes i forme.

Skal varmebehandles før salg.

Tilberedning
Bages i vandbad ved ca. 170-190°C til en kernetemperatur på 75°C. (50-60 min.).

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% på det færdige produkt.
Suppe (afkog fra fedtet), svinelever 28%, svinespæk, kalvelever%, HVEDEMEL, SKUMMETMÆLKSPULVER, salt, krydderier (løg, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein).