Ingredienser

10,000 kg Svinefilet

0,300 kg RFB Middelhavs Spegepølse

0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

0,100 kg Paprika, Rosen

0,030 kg Hvidløg, Granuleret. (E0800)

10.73 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LOMO

Opskriftnr: 59-0042

Fremstilling
Svinefileten tilskæres og snøres.RFB Middelhavs Spegepølse og salt blandes og drysses ud over kødet, som herefter vacuumpakkes.

Modning
Kødet modnes i vacuumposen i ca. 10 dage, hvor det vendes flere gange under forløbet.

Behandling
Kødet tages ud af vacuumposen og det resterende salt/krydderiblanding skylles af.

Herefter drysses kødet med den afvejede mængde Paprika, Rosen og Hvidløg, granuleret.

Modnes på rist eller lignende i ca. 1 uge så kødet kan drænes.

Rygning
Ryges let ved 18-20°C.

Eftermodning
Kødet vacuumpakkes og eftermodnes i ca. 8 dage.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 25% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt:
Svinefilet 124 g, salt g, krydderier (paprika, hvidløg, peber), surhedsregulerendemiddel (E 575), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, aroma, antioxidant (E 300, E 330), konserveringsmiddel (E 250).