Ingredienser

10,000 kg Svinekød (16-18% fedt)

5,000 kg Isvand

1,000 kg Slagterens Medister FB

16 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SLAGTERENS MEDISTER

Opskriftnr: 26-0000

Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven. 3,5 kg kød fyldes i lynhakkeren.

Tilsæt 2,0 kg isvand og 1,0 kg Slagterens medister FB.

Farsen lynes grundigt.

Det resterende 3,0 kg isvand og det resterende kød tilsættes.

Det hele æltes godt.

Stopning
Farsen stoppes i svinetarme.

Tilberedning
Koges ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Kan ligeledes steges på en varm pande eller grill.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med provence kartofler og grøn salat.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekød 63%, vand, kartoffelstivelse, salt, dextrose, ærteprotein, krydderier (peber, løg), kartoffelfibre, antioxidant (E 331).