Ingredienser

10,500 kg Svinekød (16-18% fedt)

4,500 kg Isvand

1,100 kg RingridderpølseFB

0,030 kg Profrisk EU

16.13 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

RINGRIDDERPØLSE

Opskriftnr: 27-0222

Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Det hakkede kød blandes godt med Ringriderpølse FB og Profrisk EU.

Isvandet tilsættes gradvist og farsen æltes grundigt.

Stopning
Farsen stoppes i svinetarme 28/30 (DK99030). 

Varmebehandles før salg.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C. Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Svinekød 71%, vand, HVEDEMEL, salt, kartoffelstivelse, krydderier (løg, peber, muskat), SKUMMETMÆLKSPULVER, stabilisator (E 451), konserveringsmiddel (E 262), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 331, E 316, E 300). I naturtarm.