Ingredienser

10,000 kg Svinekød (16-18% fedt)

5,000 kg Varm suppe (afkog fra svinekødet)

0,630 kg Sylteklar m/smag

0,400 kg Løg i ringe og skiver, Tørrede.

0,100 kg Nitritsalt (DK40011)

0,020 kg Peber, Hvid, Pulver (E0505)

16.15 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SYLTE

Opskriftnr: 34-0059

Fremstilling
Svinekødet skæres i mindre stykker, og forsaltes natten over med nitritsalt.

Efter endt saltning koges det forsaltede kød ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Kødet skæres i passende ternstørrelse (evt. på lynhakker).

Suppen sies, afvejes og bringes i kog.

Sylteklar m/smag, Løg i ringe og Peber, hvid tilsættes under kraftig omrøring.

Det kogte kød og suppen blandes, og hældes i forme.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet på det råprodukt.
Svinekød 62%, suppe (afkog fra kødet), løg, gelatine (svine), salt, peber, sukker, dextrose, konserveringsmidler (E 262, E 250),hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 330).