
Ingredienser
4,000 kg Svinefilet
0,080 kg Nitritsalt (DK40011)
0,080 kg Rå Schinkat R
0,030 kg Paprika, Edelsüss
4.19 kg
Læg varer i kurv
SPEGET SVINEFILET - PAPRIKA KRYDRET
Opskriftnr: 59-0036
Fremstilling
Svinefileten gnides godt med følgende blanding Rå Schinkat R, nitritsalt og Paprika, Edelsüss.
Svinefileten kommes derefter i en vakuumpose sammen med den tiloversblevne krydderiblanding.
Lægges på køl i 4-5 uger, hvorefter svinefileten tages ud af vakuumposen og modnes i ca. 3-4 dage med luftcirkulation.
Tørring
Ved 20-22°C i ca. 2-3 timer.
Rygning
Ved 20-22°C i ca. 8 timer eller til den ønskede smag og farve er opnået.
Serveringsforslag
Anvendes kold som pålæg.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 30% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt:
Svinefilet 137 g, salt, paprika, dextrose, smagsforstærker (E 621), antioxidant (E 301), konserveringsmidler (E 252, E 250).