
Ingredienser
1,290 kg Fløde 38%
1,000 kg Isvand
1,000 kg Oksekød (10-12% fedt)
1,000 kg Svinekød (10-12% fedt)
0,430 kg Koldt vand til sauce
0,350 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode
0,290 kg Dekora®Paprika Sauce FB
0,100 kg Chorizopølse i skiver
0,050 kg Paprikasnips Grøn, 2-3 mm.
0,050 kg Paprikasnips, Rød 2-3 mm.
5.56 kg
Læg varer i kurv
SPANSK INSP. FARSBRØD M/ PAPRIKA SAUCE
Opskriftnr: 99-0016
Fremstilling
Fløde, koldt vand til sauce (0,430 kg) og Dekora Paprika sauce FB blandes og koges igennem til saucen er jævn.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Det hakkede svine- og oksekød blandes med isvand (1,000 g), og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.
Dekora Paprikasnips tilsættes og æltes med.
Farsen afvejes (ca. 690 g) og formes til farsbrød.
Steges i ovn ved 175°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Farsbrødene pyntes af med chorizopølse i skiver og kommes til slut i salgsemballagen sammen med paprikasaucen.
Antal salgsenheder
Opskriften er til 5 salgsbakker med 400 g sauce og et farsbrød i hver.
Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 25 min. ved 160°C.
Kan ligeledes opvarmes i mikrobølgeovn.
Serveringsforslag
Serveres som middagsret med råstegte kartofler og årstidens grønt
Ingredienser:
Er beregnet på et svind på 10% af det færdige produkt.
Farsbrød 60% (svinekød, oksekød, vand, chorizo, HVEDEMEL, krydderier (paprika, løg, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETMÆLKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike), sauce 40% (FLØDE, vand, maltodextrin, krydderier (paprika, løg, peber), modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, salt, sukker, stabilisator (E 415), krydderiekstrakt).