
Ingredienser
6,000 kg Svinekød (8-10% fedt)
2,000 kg Isvand
2,000 kg Oksekød (8-10% fedt)
0,340 kg Grillpølse Frækkert FB
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)
10.44 kg
Læg varer i kurv
GRILLPØLSE FRÆKKERT
Opskriftnr: 27-0064
Fremstilling
Okse- og svinekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter alt saltet samt Grillpølse Frækkert FB tilsættes.
Isvandet tilsættes gradvist.
Blandes til en god emulsion er opnået.
Sluttemperatur 12-14°C.
Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).
Kogning
Ved 80°C til en kernetempeatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Svinekød 62%, oksekød 21%, vand, salt, dextrose, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), krydderier (chili, koriander, merian, muskatblomme, peber), stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, krydderiekstrakt. I naturtarm.