Ingredienser

7,000 kg Varm suppe (afkog fra spæk og kød)

6,000 kg Svinelever, afpudset

3,000 kg Svinekød (15-18% fedt)

2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB

1,000 kg Spæk, kogt

19 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HJEMMELAVET LEVERPOSTEJ

Opskriftnr: 33-0113

Fremstilling
Spækket og det mellemfede svinekød skæres i små stykker og koges ved 80°C til det er mørt, ca. 50-60 min.

Leveren renskæres og udvandes i koldt vand.

Leveren og det kogte kød og spæk hakkes gennem 3 mm hulskiven og blandes med hjælpestofblandingen.

Suppen tilsættes af 2-3 gange under kraftig omrøring.

Hældes i forme.

Skal varmebehandles før salg.

Bagning
Bages i vandbad ved ca. 170-190°C til en kernetemperatur på 75°C (50-60 min.).

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Serveringsforslag
Kan anvendes som pålæg, såvel kold som varm.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinelever 35%, suppe (afkog fra kød og fedt), svinekød 18%, spæk, HVEDEMEL, SKUMMETMÆLKSPULVER, salt, krydderier (løg, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein.