
Ingredienser
7,000 kg Varm suppe (afkog fra spæk og kød)
6,000 kg Griselever, afpudset
3,000 kg Grisekød (15-18% fedt)
2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB
1,000 kg Spæk, kogt
19 kg
Læg varer i kurv
HJEMMELAVET LEVERPOSTEJ
Opskriftnr: 33-0113
Fremstilling
Spækket og det mellemfede grisekød skæres i små stykker og koges ved 80°C til det er mørt, ca. 50-60 min.
Leveren renskæres og udvandes i koldt vand.
Leveren og det kogte kød og spæk hakkes gennem 3 mm hulskiven og blandes med hjælpestofblandingen.
Suppen tilsættes af 2-3 gange under kraftig omrøring.
Hældes i forme.
Skal varmebehandles før salg.
Bagning
Bages i vandbad ved ca. 170-190°C til en kernetemperatur på 75°C (50-60 min.).
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Serveringsforslag
Kan anvendes som pålæg, såvel kold som varm.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Griselever 35%, suppe (afkog fra kød og fedt), grisekød 18%, spæk, HVEDEMEL, SKUMMETMÆLKSPULVER, salt, krydderier (løg, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein.