Ingredienser

8,000 kg Kalvekød (16-18% fedt)

4,500 kg Varm suppe (afkog fra kalvekødet)

0,480 kg Kryddersylte FB

0,150 kg Dekora®Julieschka (I51490)

0,080 kg Nitritsalt (DK40011)

13.21 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KALVESYLTE

Opskriftnr: 34-0038

Fremstilling
Kalvekødet skæres i mindre stykker, og forsaltes natten over med nitritsalt.

Efter endt saltning koges kødet ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Kødet skæres i passende ternstørrelse (evt. på lynhakker).

Suppen sies, afvejes og bringes i kog.

Kryddersylte FB og Dekora Julieschka tilsættes under kraftig omrøring.

Det kogte kød og suppen blandes.

Hældes i forme.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt:
Kalvekød 61%, suppe (afkog fra kødet), gelatine (svine), salt, krydderier (løg, peber, allehånde), grøntsager (karotter, tomater, paprika), dextrose, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, farin, konserveringsmiddel (E 250).