
Ingredienser
8,000 kg Kalvekød (16-18% fedt)
4,500 kg Varm suppe (afkog fra kalvekødet)
0,480 kg Kryddersylte FB
0,150 kg Dekora®Julieschka (I51490)
0,080 kg Nitritsalt (DK40018)
13.21 kg
Læg varer i kurv
KALVESYLTE
Opskriftnr: 34-0038
Fremstilling
Kalvekødet skæres i mindre stykker, og forsaltes natten over med nitritsalt.
Efter endt saltning koges kødet ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Kødet skæres i passende ternstørrelse (evt. på lynhakker).
Suppen sies, afvejes og bringes i kog.
Kryddersylte FB og Dekora Julieschka tilsættes under kraftig omrøring.
Det kogte kød og suppen blandes.
Hældes i forme.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt:
Kalvekød 61%, suppe (afkog fra kødet), gelatine (grise), salt, krydderier (løg, peber, allehånde), grøntsager (karotter, tomater, paprika), dextrose, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, farin, konserveringsmiddel (E 250).