Ingredienser

1,800 kg Koldt vand

1,800 kg Svinekød (8-10% fedt)

1,600 kg Kalvekød (8-10% fedt)

1,600 kg Oksekød (8-10% fedt)

0,880 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,010 kg Peber, sort, pulver

7.69 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KØDBOLLER

Opskriftnr: 99-0005

Fremstilling
Kødet blandes og hakkes 2 gange igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes grundigt med koldt vand, peber, og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.

Farsen portioneres ud i boller i ønskede størrelser.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles i koldt vand fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Serveringsforslag
Kan f.eks. anvendes til boller i karry eller i suppe.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Svinekød 26%, oksekød 23%, kalvekød 23%, vand, HVEDEMEL, krydderier (løg, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETMÆLKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike.