Ingredienser

5,500 kg Isvand

4,750 kg Spæk u/svær

3,500 kg Svinekød (8-10% fedt)

1,600 kg Cervelatpølse FB

1,500 kg Kalvekød (8-10% fedt)

0,200 kg Dekora®Porrer Hvidløg

17.05 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

JAGTPØLSE MED PORRER HVIDLØG

Opskriftnr: 23-0039

Fremstilling
Kødet blandes og hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles på køl.

Spækket hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles på køl.

Kødet lynes nogle omgange, hvorefter alt saltet, Cervelatpølse FB og 4/5 af isvandet tilsættes.

Der lynes til god binding er opnået.

Tilsæt til sidst det forhakkede spæk samt resten af isvandet, og det hele lynes fint ud.

Den afvejede mængde Dekora Porrer Hvidløg køres med de sidste omgange.

Sluttemperatur ca. 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 0% af det færdige produkt.
Vand, svinekød 26%, spæk 22%, kalvekød 9%, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, salt, MÆLKEPROTEIN, krydderier (løg, peber, muskat, koriander, ingefær), tørrede porrer, tørrede hvidløg, dextrose, stabilisator (E 451), LAKTOSE, antioxidanter (E 330, E 316), hydrolyseret vegetabilsk protein, farvestof (E 120), konserveringsmiddel (E 250).