
Ingredienser
11,000 kg Grisekød (16-18% fedt)
4,000 kg Isvand
1,000 kg Medisterblanding nr. 12 FB
16 kg
Læg varer i kurv
MEDISTER NR. 12
Opskriftnr: 26-0084
Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven. Medisterblanding nr. 12 tilsættes og isvandet tilsættes gradvist.
Det hele æltes grundigt.
Stopning
Farsen stoppes i grisetarme.
Tilberedning
Medisteren koges i ca. 15-20 min. ved 80°C eller steges i fedtstof på en varm pande til en kernetemperatur på 75°C.
Serveringsforslag
Serveres f.eks. med Provence kartofler og grøn salat eller hvide kartofler, brun sauce og rødkål eller årstidens grøntsager.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 69%, vand, HVEDEMEL, salt, kartoffelstivelse, krydderier (peber, løg), dextrose, antioxidant (E 331).