Ingredienser

11,000 kg Svinekød (16-18% fedt)

4,000 kg Isvand

1,000 kg Medisterblanding nr. 12 FB

16 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MEDISTER NR. 12

Opskriftnr: 26-0084

Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven. Medisterblanding nr. 12 tilsættes og isvandet tilsættes gradvist.

Det hele æltes grundigt.

Stopning
Farsen stoppes i svinetarme.

Tilberedning
Medisteren koges i ca. 15-20 min. ved 80°C eller steges i fedtstof på en varm pande til en kernetemperatur på 75°C.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med Provence kartofler og grøn salat eller hvide kartofler, brun sauce og rødkål eller årstidens grøntsager.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekød 69%, vand, HVEDEMEL, salt, kartoffelstivelse, krydderier (peber, løg), dextrose, antioxidant (E 331).