Ingredienser

6,000 kg Svinekød (8-10% fedt)

2,000 kg Isvand

2,000 kg Oksekød (8-10% fedt)

0,340 kg Grillpølse Frækkert FB

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK99015)

10.44 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILL KNÆGTE

Opskriftnr: 27-0264

Fremstilling
Okse- og svinekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter alt saltet samt Grillpølse Frækkert FB tilsættes.

Isvandet tilsættes gradvist.

Blandes til en god emulsion er opnået.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i Svinetarm 28/30 (DK99030).

Kogning
Ved 80°C til en kernetempeatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Svinekød 62%, oksekød 21%, vand, salt, dextrose, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), krydderier (chili, koriander, merian, muskatblomme, peber), stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, krydderiekstrakt. I naturtarm.