
Ingredienser
8,000 kg Grisekød (16-18% fedt)
4,500 kg Varm suppe
0,480 kg Kryddersylte FB
0,080 kg Nitritsalt (DK40018)
13.06 kg
Læg varer i kurv
HJEMMELAVET KRYDDERSYLTE
Opskriftnr: 34-0013
Fremstilling
Grisekødet skæres i mindre stykker, og forsaltes natten over med nitritsalt.
Efter endt saltning koges det forsaltede kød ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Kødet skæres i passende ternstørrelse (evt. på lynhakker).
Suppen sies, afvejes og bringes i kog.
Kryddersylte FB tilsættes under kraftig omrøring.
Det kogte kød og suppen blandes, og hældes i forme.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Serveringsforslag
Serveres koldt som pålæg med sennep og rødbeder på diverse typer brød.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 61%, suppe (afkog fra grisekød) 34%, gelatine (grise), salt, krydderier (løg, peber, allehånde), dextrose, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, farin, konserveringsmiddel (E 250).