Varenr.
Varenavn
Beskrivelse
Dosering
Opbevaring
Holdbarhed
Ingredienser
Allergener
Beskaffenhed
Mikrobiologiske værdier
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi KJ
Kalorier 0 kcal
Fedt g
-- Heraf mættede fedtsyrer g
Kulhydrat g
-- Heraf sukkerarter g
Kostfibre g
Protein g
Salt g
Natrium g
Sporbarhed
Genmodificering (GMO)
Bestråling
Alle angivelser er gennemsnitsværdier. De er ikke garanti for egenskaberne og kan ikke danne basis for reklamationer eller produktansvar. Denne specifikation kan ikke erstatte kundens egenkontrol ved modtagelse af varer.
Vi garanterer, at produktet kun indeholder de deklarerede allergene ingredienser. Dog kan vi på trods af grundig hygiejne og produktionskontrol samt kontrol med vores godkendte leverandører ikke garantere, at der ikke har fundet krydskontamination sted. Der er gjort, hvad der er teknisk muligt for at undgå krydskontamination med allergener i produktet.
De anførte oplysninger er angivet ud fra vores bedste tilstedeværende information og kan kun garanteres for ud fra tilgængelig data.
Gennem vores kvalitetskontrol system har vi indskærpet overfor vores medarbejdere at de skal være ekstra påpasselige for at undgå krydskontamination.
De bakteriologiske værdier kan kun garanteres inden for rammerne af den statistiske sikkerhed ved vor prøvetagnings procedure ifølge DIN 10 220 (prøvetagning for at teste krydderiers og tilsætningsstoffers kvantitets eller kvalitets karakteristika).
Produktet er ikke en ny type fødevare eller supplement i henhold til EU vedtægt 258/97 EG og indeholder som ingrediens ikke nye fødevarer.
Alle emballager, som er i direkte kontakt med fødevarer, er i overensstemmelse med EU vedtægt 1935/2004, 2002/72, 10/2011 og er beregnet til det specifikke formål. Tilsvarende dokumenter findes hos Indasia Gewürzwerk GmbH. Produktet er i overensstemmelse med den tyske ”Lebensmittel- und Futtermittelgesetzbuch” og imødekommer alle juridiske EU regulativer. Risiko for fremmedlegemer blev vurderet som en del af en risikoanalyse. Specifikke og nyeste procedurer er fastlagt for at minimere risikoen for kontaminering (f.eks. metaldetektorer, magneter, sigter). Vores firma er certificeret i henhold til GFSI standard (Global Food Safety Initiative). Dette produkt er produceret, lagret og transporteret i henhold til denne standard.

28.05.2024 - Art.-Nr.:
Dieses Dokument wurde automatisch erstellt und trägt daher keine Unterschrift. This document was made automatically and is therefore valid without signature. Ce document a ete fait automatiquement et n'a donc pas besoin de signature.
Udskriv denne side
Go to Top