Ingredienser

2,700 kg Griseblod

2,390 kg Kogte sv?r (heraf 40% fedt og bugstrimler)

2,000 kg Byggryn

1,200 kg Rosiner

0,800 kg Havregryn

0,800 kg Sukker

0,800 kg Varm suppe

0,100 kg Blodp?lse Krydderi (M6360)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,080 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,010 kg Kanel, Pulver

10.98 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PANDEBLODP?LSE

Opskriftnr: 35-0010

Fremstilling
Gryn, kanel, sukker, rosiner, Blodp?lse krydderi og salt blandes godt med griseblodet, hvorefter det stilles til farvedannelse natten over.

Dagen efter koges sv?r, bugstrimler og fedt m?rt, hakkes gennem 2 mm skiven og blandes straks med den ?vrige masse og sv?rsuppen.

Efter sv?ren er kogt m?r, kommes den op i lynhakkeren og lynes sammen med sv?rsuppen til en fin emulsion, hvorefter den blandes godt med den ?vrige masse.

Stopning
Stoppes i passende tarm eller i grise bundender.

Kogning
Koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Xxxx (rygning)
Kan efterryges i koldr?g.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 0% af det f?rdige produkt.
Griseblod 25%, sv?r, BYGGRYN, rosiner 11%, HAVREGRYN, suppe (afkog fra sv?r), sukker, salt, krydderier (koriander peber, kanel, nellike, merian, ingef?r, chili, kommen, muskat), dextrose, smagsforst?rker (E 621), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top