Ingredienser
7,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)
2,500 kg Koldt vand
1,000 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey
1,000 - Grillspyd m/h?ndtag 150 mm, 250 stk/ps (DK98011)
0,900 kg Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer (M85941)
0,500 kg Chorizop?lse i skiver
0,500 kg Dekora?Pulled Spice (G86810)
13.4 kg
Læg varer i kurv
GRILLRULLER MED PAPRIKA SMOKEY MARINADE, CHORIZO OG PULLED SPICE
Opskriftnr: 73-1245
Fremstilling
Grisekødet hakkes gennem 3 mm hulskiven.
Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer og Paprika Smokey marinade iblandes.
Chorizo skiverne skæres i små stykker og æltes i.
Vandet tilsættes gradvist og farsen æltes grundigt.
Farsen afvejes (ca. 125 g), formes til ruller og vendes med den afvejede mængde Pulled Spice.
Rullerne sættes på spyd.
Tilberedning
Steges i ovn ved 175°C i ca. 15-20 min. til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 61%, vand 21%, Paprika Smokey marinade 8% (vegetabilsk olie (raps, delvis hærdet), salt, krydderier (hvidløg, peber,
røget koriander, paprika), dextrose, krydderiekstrakter (paprika,
gurkemeje, chili)), Pulled Spice 3% (salt, krydderier (paprika, løg, røget koriander, spidskommen, hvidløg, chili, persille), sukker, tomatpulver, krydderiekstrakt (paprika), tangpulver (kelp)), chorizopølse 4% (XXX), kartoffelstivelse, salt, løg, fiber, dextrose, eddikepulver, krydderier
(muskat, peber, paprika, koriander, allehånde, chili), rødbedepulver,
krydderiekstrakt (paprika).