Ingredienser
7,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)
2,500 kg Koldt vand
1,000 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey
0,900 kg Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer (M85941)
0,100 kg Bacon i skiver
11.5 kg
Læg varer i kurv
GRILLFRIKADELLE MED PAPRIKA SMOKEY MARINADE OG BACON
Opskriftnr: 73-1244
Fremstilling
Grisekødet hakkes gennem 3 mm hulskiven.
Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer og Paprika Smokey marinade iblandes.
Vandet tilsættes gradvist og farsen æltes grundigt.
Farsen formes med en ske og pakkes ind i 2 skiver bacon.
Tilberedning
Steges i ovn ved 175°C i ca. 15-20 min. til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 61%, vand 21%, Paprika Smokey marinade 9% (vegetabilsk olie (raps, delvis hærdet), salt, krydderier (hvidløg, peber,
røget koriander, paprika), dextrose, krydderiekstrakter (paprika,
gurkemeje, chili)), kartoffelstivelse, salt, bacon 1% (XXX), løg, fiber, dextrose, eddikepulver, krydderier
(muskat, peber, paprika, koriander, allehånde, chili), rødbedepulver,
krydderiekstrakt (paprika).