Ingredienser

7,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,500 kg Koldt vand

1,000 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey

0,900 kg Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer (M85941)

0,100 kg Bacon i skiver

11.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLFRIKADELLE MED PAPRIKA SMOKEY MARINADE OG BACON

Opskriftnr: 73-1244

Fremstilling
Grisekødet hakkes gennem 3 mm hulskiven.

Rørt Krydderfars u. tilsætningsstoffer og Paprika Smokey marinade iblandes.

Vandet tilsættes gradvist og farsen æltes grundigt.

Farsen formes med en ske og pakkes ind i 2 skiver bacon.


Tilberedning

Steges i ovn ved 175°C i ca. 15-20 min. til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.


Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 61%, vand 21%, Paprika Smokey marinade 9% (vegetabilsk olie (raps, delvis hærdet), salt, krydderier (hvidløg, peber, røget koriander, paprika), dextrose, krydderiekstrakter (paprika, gurkemeje, chili)), kartoffelstivelse, salt, bacon 1% (XXX), løg, fiber, dextrose, eddikepulver, krydderier (muskat, peber, paprika, koriander, allehånde, chili), rødbedepulver, krydderiekstrakt (paprika).

Go to Top