Ingredienser
5,000 kg Griselever, afpudset
3,000 kg Snitter u/sv
2,000 kg Slagkød
2,000 kg Sp?k u/sv
1,200 kg Varm suppe
0,150 kg L?g, t?rrede 2-5 mm (E7000)
0,130 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,130 kg Nitritsalt (DK40018)
0,110 kg OPTIMIX, Emulgator E471 (M7750)
0,070 kg Husets Landleverpølse (I31500)
13.79 kg
Læg varer i kurv
GROVHAKKET HERREGÃ RDSLEVERPÃLSE
Opskriftnr: 31-0019
Fremstilling
Leveren renskæres og udvandes grundigt i koldt vand.
Slagkød, snitter og spæk skæres i passende stykker og koges til en kernetemperatur på 65°C.
Den varme suppe piskes sammen med OPTIMIX.
Alle råvarerne hakkes sammen igennem 8 mm hulskiven, herefter iblandes suppen/OPTIMIX, derefter krydderier, løg og til sidst alt saltet.
Stopning
Farsen stoppes i valgfri røgbar tarm af passende kaliber.
Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Rygning
Pølserne tørres og koldryges til ønsket farve og smag er opnået.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 5% af det færdige produkt.
Svinelever 39%, svinekød 31%, svinekødssnitter, spæk, vand, salt, løg, emulgatoer (E 471), krydderier (SENNEP, peber, koriander, merian), dextrose, glucosesirup, sukker, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).